Nieuw bij CaronPaints: Drive In, SAS & Pickup Box


 
Blijft u liever uit de buurt van onze verkooppunten met het oog op de pandemie? Maak je geen zorgen, we hebben de oplossing!

Luchtsluis &  Pickup Box

Onze verkooppunten in Evere, Ruisbroek en Grez-Doiceau zijn uitgerust met luchtsluizen of opvangbakken. Ontdek hieronder hoe u verder kunt gaan! 

1/ Bestel door: 

- Telefoon: 02/745.11.90
- Mail: info@caron.be
- Webshop: www.caron.be

2/ Betaling

- Via overschrijving of directe overschrijving (ING, KBC, Belfius)
- Via Paypal of Payconiq
- Via onze webshop
- Via bancontact of contant geld, op het moment van afhalen

3/ Afhaling & levering

- Afhalen: Geef in uw bestelling aan dat u de goederen zelf ophaalt bij het verkooppunt van uw keuze. Wij vertellen u dan waar en hoe u uw bestelling kunt afhalen.

- Levering: Geef bij de bestelling aan dat u de levering wenst (Gratis voor Brussel en Brabant vanaf 50€ aan aankopen; overal in België tegen Bpost-tarief).


Drive In

Onze winkel in Evere is uitgerust met een Drive In service.

Gebruik het op twee manieren:

- Ga naar de interactieve kiosk en plaats direct een bestelling. Onze verkoopmedewerkers bedienen u via het scherm. Zodra uw bestelling is geplaatst, zal onze verkoopmedewerker deze in uw kluisje deponeren. Betaling is mogelijk via: Bancontact, Cash, Payconiq of onmiddellijke overschrijving. 

- Ga naar de terminal na het plaatsen van uw bestelling via een van de kanalen die u ter beschikking staan! Onze verkoopmedewerkers brengen uw bestelling naar uw auto. 

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! 

Uw Caron Paints team