Caron,groothandel in verf en decoratie producten voor de professioneel.

Caron Paints is een familiebedrijf dat in 1954 werd opgericht door dhr. Paul Caron. Het bedrijf was eerst een eenvoudig verkooppunt voor verf, de onderneming heeft zich onder de tweede generatie Caron, met zijn zonen Didier en Olivier, vervolgens sterk ontwikkeld. Didier is in 1976 en zijn broer Olivier in 1986 bij de onderneming gekomen. Sinds 2013 is Gregory de vertegenwoordiger van de derde generatie Caron binnen het bedrijf.


Wie zijn wij?

Van één verkooppunt in de jaren 50, is het bedrijf uitgegroeid tot drie winkels in Brussel, in Ruisceau, Laeus en Ever, én de verf- en decoratiewinkel Indigo Déco in Grez-Doiceau. Men kent Caron Paints via mond-tot-mondreclame. Daardoor hebben wij alle periodes van grote veranderingen in onze sector kunnen overleven. (Bijvoorbeeld: grote winkels, internet, ...) Onze klanten zijn ons trouw gebleven, waarschijnlijk vanwege onze grondige vakkennis en onze goede relaties met de verschillende marktspelers.

Ruisbroek Decoratie Caron Paints

De decoratie

Hoewel Caron Paints vooral een specialist in verf in al haar vormen is, heeft het bedrijf ook een naam opgebouwd op het vlak van decoratie, raambekleding en meubilering. Om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te beantwoorden, heeft de familie Caron zich laten omringen door professionals in de sector! Met de ontwikkeling van de decoratiesector kunnen de vestigingen van Caron nu uw werkzaamheden van A tot Z volgen, van afwerking en meubilering tot verf.

Wij bieden u in onze verschillende vestigingen een ruime keuze aan collecties en monsters aan, of het nu gaat om behang, weefsels, luxaflex, mineraalhoudende muurafwerking of natuurlijk verf! In onze showrooms vindt u ook een selectie van merkdecoratie-artikelen en al het nodige materiaal voor de renovatie van uw interieur.

jaar bestaan

65 jaar bestaan, dat is eveneens 65 jaar ervaring, wat te zien is aan de producten die we aanbieden of het vele advies dat we geven.
Wij selecteren voor u de beste producten, zodat wij u niets anders dan kwaliteit bieden.Diensten

Het bedrijf Caron heeft zich vanaf zijn ontstaan tot op heden altijd onderscheiden door de bijzondere aandacht die aan klanten wordt besteed, ongeacht of ze particulier of professioneel zijn.

De familie Caron en hun medewerkers heten u van harte welkom. In onze winkels in Evere en Ruisbroek beschikken wij over afzonderlijke hoeken voor de professional en de particulier. Hierdoor kunnen we iedereen ontvangen naargelang zijn wensen en/of behoeften en meer tijd besteden aan degenen die technische of decoratieve tips wensen.

Hebt u hulp, tips of technisch advies nodig? Ga naar Caron Paints voor de beste oplossing en het meest geschikte advies, zowel qua techniek als qua decoratie! Verf lijkt een eenvoudig product te zijn, maar is in werkelijkheid veel gecompliceerder dan men denkt. Om op de hoogte te blijven van de modernste ontwikkelingen, de nieuwe milieunormen of de laatste technieken, geven wij onze verkopers en technici voortdurend opleidingen. Bovendien kunnen we altijd een beroep doen op de technische diensten van onze leveranciers als dat nodig is.

Caron Paints wordt ook gekenmerkt door zijn grote keuze aan merken en producten. Wij bieden enkel bekende, professionele merken, zowel aan professionals en particulieren. Dankzij onze merkenkeuze en onze grote voorraad kunnen we u het product leveren dat het best bij uw behoeften past. Kom bij ons langs en ga naar buiten met het juiste product! Zonder twijfel, snel, veilig en eenvoudig!

Biedt meer dan 10 merken professionele verf en daarmee doen wij voor niemand onder. Hierdoor kunnen we alle gewenste kleuren mengen (meer dan 30.000), zowel kleuren op maat als klassieke. We bieden verf in de gebruikelijke formaten: 0,5 l; 1 l; 2,5 l; 4 l; 5 l; 10 l en 12,5 l. We kunnen u ook testers aanbieden (0,20 l), zodat u kunt zien hoe de gekozen kleur bij u thuis bevalt! Sinds kort bieden wij een extra dienst: we maken spray van verf op basis van oplosmiddelen. Dit is praktisch en voordelig, u kunt nu vele ondergronden met een spuitverf behandelen en dit in een zeer grote verscheidenheid aan kleuren.

Zin om uw woning echt tot zijn recht te laten komen of nood aan een kleine verandering? Onze binnenhuisarchitecten kunnen naar uw huis komen om u wegwijs te maken in alle keuzes, om tot goed afgeronde, serieuze projecten te komen. Ze zullen u uitleggen wat de invloed van het licht is, welke effecten mogelijk zijn, de verschillende materialen en de valkuilen! Ze kunnen ook maten opnemen en zorgen voor het plaatsen van luxaflex, gordijnen of decoratiestoffen. Ze kunnen ook zorgen voor herstelwerkzaamheden of de meubelstoffering vervangen. Kortom, wat u ook zoekt, onze medewerkers helpen u graag verder. Bovendien wordt al het werk dat door onze architecten wordt uitgevoerd, in een dossier bewaard. Heeft u de kleurcode van de kamer van uw zoon nodig? Geen zorgen, die staat bij ons geregistreerd!

Caron Paints biedt met zijn technisch-commerciële medewerkers service op de werkplek. Zij zijn opgeleid om u in alle situaties ter plaatse te adviseren en u te helpen om de meest geschikte technische oplossing te vinden. Wij bieden deze dienst zowel voor de bouw- als voor de industriesector.

Wij beschikken over onze eigen leveringsservice, waardoor wij elke dag kunnen leveren, zowel voor de particulier als de professional. In geval van dringende reparaties kunnen professionals ook gebruik maken van express-leveringen. Wij werken er geleidelijk aan naar toe dat professionals 24 uur per dag hun bestellingen in onze winkels kunnen ophalen.

Door onze contacten met bouwprofessionals kunnen we particulieren met verschillende vaklieden in contact brengen. We zijn geen tussenpersoon, u handelt dan rechtstreeks met de bouwprofessionals.

Wilt u meer weten over een assortiment of een specifiek product? Vraag het ons! U kunt zich inschrijven voor opleidingen die het hele jaar door aan onze medewerkers worden gegeven! We organiseren in onze winkels ook technische avonden en informatiesessies overdag, vraag ernaar!